OFERTA LOCURI DE MUNCA

Societatea SINFRUTTA este o firma situata in judetul Timis, orasul Sannicolau Mare avand ca domeniu de activitate comercializarea fructelor si legumelor, obtinute exclusiv din productie proprie pe terenurile si livezile exploatate de catre companie, fructele detinand ponderea principala.
Incepand cu anul 2012 in cadrul companiei se deruleaza un plan de investitii cu fonduri europene nerambursabile pe o perioada de cinci ani, investitii in valoare de aproximativ 6 milioane de euro si constand intrun depozit de pastrare a fructelor cu atmosfera controlata, cu o capacitate de 1500 tone, linii pentru sortarea, calibrarea, cantarirea, ambalarea si etichetarea fructelor si legumelor, utilaje de transport, stivuire si incarcare, autovehicule de transport frigo cu capacitati intre 3 si 20 de tone.
Livezile de pomi fructiferi ocupa o suprafata de 350 ha. Speciile de pomi fructiferi cultivate sunt: Cires, Visin, Prun, Mar, Cais, Piersic si Nectarin
Avem contracte de livrare a fructelor cu majoritatea Hypermarketurilor din tara: Auchan, Lidl, Real, Megaimage, Carefour.
Datorita volumului mare de munca va adresam rugamintea de a ne ajuta, atat pe noi cat si pe oamenii din colectivitatea dvs. care nu au venituri si nu au unde sa lucreze, sa ii anuntati ca avem nevoie de forta de munca. Am dori persoane care au lucrat in agricultura, mecanizatori agricoli, femei pentru sortat fructele, etc. Angajarea se face in conditii legale cu contract de munca, iar castigurile salariale pot fi consistente in functie de indeplinirea normelor. Activitatile se desfasoara pe parcursul intregului an, nu doar sezonier.
Detinem un camin de nefamilisti cu incalzire centrala, apa calda, dusuri si alte facilitati in care oferim cazare, Totodata avem si cantina proprie care ne da posibilitatea de a asigura personalului trei mese pe zi.
Telefon de contact pentru doritori. 0724501704 – ing. Emilia Chebar
Pentru orice alte detalii sau lamuriri suplimentare va stam la dispozitie.